Assalamualaikum wrt wbt. Selamat datang ke kedai kami. Terima kasih kerana sudi bertandang di kedai kami. Elrah Exclusive merupakan jenama no 1 di Malaysia dan menjadi pilihan rakyat Malaysia dari dahulu hingga kini. Jika anda sedang mencari pakaian Muslim sama ada Baju Melayu atau Kurta dengan kain yang berkualiti, di sinilah tempatnya.

Our History

Warehouse Elrah Exclusive by SASS.

Elrah Exclusive ialah pakaian jenama terkemuka yang menawarkan penampilan Baju Melayu dan Kurta yang bergaya untuk lelaki di luar sana berasa lebih bergaya.

Warehouse Elrah Exclusive yang bertempat di pusat bandar Kuala Lumpur dibuka bagi memudahkan pelaggan dan reseller kami dalam pembuat pembelian.

Objektif kami adalah bagi memastikan kepuasan kesemua pihak terutamanya para pelanggan kami.

Our Team

Kami mempunyai "fulfillment teams" yang ramai dan sangat cekap. Team kami akan memastikan sebarang tuntutan pelanggan dapat dipenuhi.

Reseller yang berdaftar dengan kami juga merupakan team kami dan mereka telah dilatih untuk memenuhi keperluan pelanggan.

Our Products

Setiap produk kami haruslah memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan seperti faktor kualiti berserta kemampuan. Apabila anda membeli dari kami, anda akan dijanjikan dengan produk yang berkualiti tinggi yang akan memuaskan hati anda untuk jangka masa yang lama.

Kepentingan kualiti adalah keutamaan kami di dalam memilih produk. Setiap daripada pakaian kami akan diteliti bagi memastikan tiada kerosakan mahupun kecacatan sebelum dijual. Kami akan memastikan tiada perubahan warna, perubahan bentuk, kain yang berlebihan mahupun terkoyak dan lain-lain lagi supaya anda tidak akan berasa kecewa apabila ia tiba ke rumah anda.

Kami berdoa raya tahun 2022 merupakan raya yang meriah dan berharap pelanggan kami berpuas hati dengan baju jenama Elrah Exclusive yang dipakai pada hari raya nanti.